De drie meest interessante iPhones van dit moment

De drie meest interessante iPhones van dit moment

iPhones zijn een bekend symbool in onze dagelijkse maatschappij. Elke dag zie je er wel iemand mee rondlopen. Ze zijn ook haast niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Het nadeel is dat ze heel duur kunnen zijn. Gelukkig is daar een oplossing voor. De oplossing luidt ‘refurbished’. In dit artikel leggen we kort uit wat dat inhoudt en welke iPhones op dit moment zeer interessant zijn.

Refurbished is zeer milieuvriendelijk

Refurbished is het betrouwbare en voordelige alternatief voor nieuw. Dit komt omdat refurbished iPhones al eerder zijn gebruikt, opgeknapt en onderdelen waar nodig zijn vervangen. Dit zorgt voor lagere kosten dan wanneer je een nieuwe iPhone koopt. Daarnaast is het zeer milieuvriendelijk, omdat er voor een refurbished aankoop niet gegraven hoeft te worden naar schaarse delfstoffen. Je draagt dus bij aan een lagere CO2-uitstoot én minder uitputting van de aarde.

iPhone X, het eerste X-model

Toen Apple’s iPhone 10 jaar bestond, lanceerde Apple de iPhone X. Dit model kreeg een compleet nieuw uiterlijk, een randloos design en de thuisknop verdween. Nu een aantal jaar verder is dit model refurbished zeer voordelig. Zo is iPhone X refurbished van www.forza-refurbished.nl een zeer betrouwbare en voordelige optie. De iPhone heeft een 5,7 inch scherm en een zeer goed camera waarmee je mooie portretfoto’s kan maken. Daarnaast heb je nog een aantal jaar software-ondersteuning, waardoor je met deze iPhone nog lang meekan.

iPhone XS, de opvolger

Een jaar later lanceerde Apple de iPhone XS. Een sterk toestel dat qua uiterlijk identiek leek aan zijn voorganger. De iPhone XS kwam echter wel in een extra gouden kleur en met eSIM. Dankzij eSIM kan je een digitale simkaart in je iPhone XS stoppen. Dit is gunstig, omdat je werk en privé op die manier gescheiden kan houden. Heb je behoefte aan de gouden kleur, iets snellere prestaties en eSIM? Dan moet je zeker de iPhone XS refurbished kopen.

iPhone XR, het voordelige broertje van de XS

En dan is er nog de iPhone XR. Hét voordelige broertje van de XS. Deze is tegelijkertijd gelanceerd en is qua bouwmateriaal zogezegd iets goedkoper. Zo heeft de iPhone XR refurbished een aluminium frame, in plaats van een roestvrijstalen frame. Daarnaast is het scherm van de iPhone XR iets minder goed dan de iPhone XS. Desondanks heb je wel een goede accu en is het formaat ook iets groter.

Waarom zijn deze toestellen interessant?

Deze toestellen zijn interessant omdat ze zeer voordelig geprijsd zijn. Ze bieden daarnaast nog steeds ondersteuning en presteren ook nog zeer goed. Refurbished zijn ze ook nog eens behoorlijk betaalbaar. Wees dus geen dief van je portemonnee en haal snel een refurbished toestel in huis!

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Tips