Deze drie dingen zijn de toekomst!

Financiële stabiliteit

Wat de toekomst ons zal brengen weten we natuurlijk nooit helemaal. Maar je kunt er wel over speculeren. Wetenschappers doen tegenwoordig veel onderzoek naar bepaalde trends en technologieën. Misschien is niet alles wetenschappelijk onderbouwd en zijn het enkel speculaties, dit is wat we mogelijk kunnen verwachten vóór 2050. 

1. Elektrische auto’s en auto’s op waterstof 

Het lijkt nu allemaal nog een luxe als je een elektrische auto hebt ten opzichte van een benzineauto. Maar voorspellingen zeggen wel Saudi-Arabië niet nog tientallen en honderden jaren olie voorraad hebben. Het land lijkt er nu stinkend rijk van te worden maar dat zal niet voor eeuwig zo zijn. Grondstoffen raken langzamerhand op en dan moeten we met nieuwe oplossingen komen. De elektrische auto is daar een voorbeeld van. Nu nog niet betaalbaar voor iedereen maar als er écht schaarste op de oliemarkt komt, dan zal dit naar alle waarschijnlijkheid veranderen. Waterstof is een tweede variant op dit verhaal. Ook deze auto’s zijn op de markt gekomen maar nog niet zo veel in omloop als benzine- of dieselauto’s. 

2. Robots 

Je ziet automatisering nu al veel gebeuren in de maatschappij. Een heel simpel voorbeeld is de zelfscankassa bij de Albert Heijn. Deze nemen eigenlijk heel wat mankracht over en hierdoor kunnen bedrijven de personeelskosten drukken. Ook in fabrieken zie je steeds meer automatisering door middel van machines. Machine zijn een flinke investering maar werken minder foutgevoelig, snel en efficiënt. In plaats van meerdere personen, hoeft er maar één persoon de machine te bedienen of storingen van de machine zo snel mogelijk te verhelpen. Dit gebeurt al, maar dit zal zich waarschijnlijk in de toekomst nog meer gaan uiten in verschillende markten. 

3. Digitaal geld 

De opkomst van digitaal geld, ook wel cryptogeld, stijgt de afgelopen jaren al flink in populariteit. Je koopt met jouw geld een wallet en hiermee kun je investeren in bijvoorbeeld Bitcoin. Stijgt de koers, dan wordt jouw digitaal geld meer waard. Daalt de koers heb je ook het risico om te verliezen natuurlijk. Door de trendlijn te volgen kun je min of meer speculeren op prijsstijgingen en -dalingen. 

Benieuwd naar een overzichtelijk en betrouwbaar platform voor crypto? Kijk dan op www.anycoindirect.eu/nl

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Tips