Samen spelen, samen genieten. Doe je mee?

Samen spelen, samen genieten. Doe je mee

Iedereen moet kunnen spelen en sporten, dat vinden we allemaal. Maar soms is dat lastig, vooral voor kinderen met een handicap. Gelukkig zijn er mooie speeltoestellen op de markt. Zo kan iedereen meedoen! Wist je dat spelen superbelangrijk is voor kinderen? Door te spelen leren kinderen nieuwe dingen en maken ze vriendjes. Ook is spelen goed voor de gezondheid. Het maakt kinderen blij en het is goed voor hun lichaam. En wist je dat er speeltoestellen zijn die muziek maken?  Zo wordt spelen nog leuker!

Plezier voor iedereen en bewegen is belangrijk

Spelen is leuk! Maar niet alle kinderen kunnen altijd meedoen. Sommige speeltoestellen zijn niet geschikt voor kinderen met een handicap. Dat is jammer. Daarom zijn er speeltoestellen waarop alle kinderen kunnen spelen. Handicap of niet, iedereen is welkom!

Bewegen is goed en leuk. Er zijn toestellen waarop kinderen met verschillende handicaps samen kunnen spelen. Zo voelt niemand zich buitengesloten. En alle kinderen kunnen lekker bewegen en nieuwe vriendjes maken.

Het prikkelen van de zintuigen

De inclusief spelen toestellen zijn speciaal. Ze hebben licht, kleur en geur. Ze prikkelen verschillende zintuigen. En iedereen kan meedoen, ongeacht leeftijd of vermogen. Dat is het mooie van inclusief spelen!

Rustig spelen op een speeltafel

Het ene kind is wat drukker dan het andere kind. Maar er zijn heel wat kinderen die van rustig spelen houden. Daarom zijn er ook speeltafels op de markt. Hier kunnen kinderen rustig spelen en hebben ze geen last van te veel prikkels. Ouders kunnen ook gezellig kletsen terwijl de kinderen spelen. Kortom: een speeltafel is een ideaal speelobject.

Doe je mee?

Spelen is belangrijk. En iedereen moet kunnen meedoen. Met de speeltoestellen van IJslander is dat mogelijk. Ze zijn er voor alle kinderen, met of zonder handicap. Zo kan iedereen genieten van sport en spel! Tijd dus om iedereen mee te laten doen. Doe je mee?

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Tips