3 voordelen van een 085 nummer

3 voordelen van een 085 nummer

Een 085 nummer is een herkenbaar netnummer in Nederland. Veel grote en bekende bedrijven maken gebruik van een 085 nummer en ook steeds meer kleine ZZP’ers hebben een 085 nummer. Wat zijn de voordelen van een 085 nummer?

1.  Professioneel

Een 085 nummer straalt professionaliteit uit. Particulieren zijn gewend om 085 nummers te zien bij bedrijven en verwachten dit (onbewust) ook bij jou te zien. Als jij dus een professionele uitstraling wilt creëren voor jouw bedrijf is een 085 nummer cruciaal. De grote vraag is natuurlijk hoe je een 085 nummer kunt aanvragen?Je kunt een 085 nummer aanvragen bij online providers zoals Voys. Hier kun je gemakkelijk, online een aanvraag starten en krijg je er ook nog een telefooncentrale bij. In deze telefooncentrale kun je een belplan instellen. Een “route” die jouw beller doorloopt als hij belt. Zo kun je een cijfermenu toevoegen of een bellijst maken. Wie wordt er als eerste gebeld en wie als tweede? Zo creëer je dus via een systeem een professionele uitstraling én voor jezelf gemak door structuur te creëren aan de telefoontjes die je ontvangt.

2.  Landelijke dekking

Een 085 nummer heeft een landelijke dekking. Een klant uit Limburg weet zo niet dat jouw bedrijf eigenlijk in Leeuwarden gevestigd is. Daarom is het voor veel ondernemers interessanter om een 085 nummer te kopen in plaats van een lokaal netnummer. Daarnaast zorgt één 085 nummer ervoor dat een bedrijf met meerdere locaties te bereiken is op een centraal nummer. Dit geeft de klant duidelijkheid en overzicht. Het is als klant namelijk heel vervelend om voor iedere locatie een ander nummer te bellen en de klant is natuurlijk wel koning.

3.  Klaar voor groei

Als je bedrijf aan het groeien is, staan er veel processen op scherp. De klantenservice krijgt het drukker en moet snel kunnen opschalen als dit nodig is. Vroeg in je onderneming investeren in een 085 nummer is dan heel erg slim. Het 085 nummer is te bemannen door diverse medewerkers via je persoonlijke telefooncentrale. Zo kun je snel een nieuw account toevoegen en rustig doorgroeien met je bedrijf. Je klanten zullen hier op de klantenservice niets van meekrijgen en alsnog snel geholpen worden.

Hoe vraag je een 085 nummer aan?

Het aanvragen van een 085 nummer kun je makkelijk online doen. Allereerst kies je een nummer uit. Je kunt bijvoorbeeld je nummer laten eindigen op het huisnummer van je kantoor of een ander nummer kiezen wat een speciale betekenis voor je heeft. Vervolgens kies je het aantal gebruikers en vul je bedrijfsgegevens in. Als je je aangemeld hebt, kun je binnen tien minuten aan de slag met je nieuwe telefoonnummer en de speciale telefooncentrale. Stel een welkomstbericht in. Een telefoon route of een bellijst. Het kan allemaal gemakkelijk met je nieuwe 085 nummer.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Tips