De voordelen van een e-bike woon-werk verkeer

De voordelen van een e-bike woon-werk verkeer

Een e-bike is ideaal voor woon-werk verkeer. Eigenlijk zou iedereen erop naar het werk en weer terug moeten rijden. Het enige wat tegen kan zitten is het onbetrouwbare Nederlandse weer. Maar daar kan je je op kleden.

In een auto of in het OV zit je altijd droog maar je ziet ook dat de files steeds langer worden en de treinen en bussen steeds voller zitten. Dit zorgt vaak voor stress en irritatie. Op een e-bike ben je in de buitenlucht en krijg je ook je dagelijkse portie beweging en ontspanning. In veel gevallen ben je sneller op je bestemming met een elektrische fiets dan met een auto of OV. In het geval van een regenbui is een regenpak de uitkomst! En op de kou kan je je ook goed kleden.

Elektrische fietsen hebben tegenwoordig goede accu’s

Je hebt tegenwoordig elektrische fietsen met accu’s te koop waar je wel tot 160 km ver mee kan fietsen. Je kan dus makkelijk een paar keer heen en weer op één volle accu. Een paar jaar geleden waren elektrische fietsen vaak uitgerust met een 200 of 300 wattuur accu, tegenwoordig zie je ze al met 600 wattuur en zelfs meer! Op een gewone e-bike kan je zo’n 25 km per uur rijden. Je hebt ook de Pedelec waarop je net zo hard kan rijden als op een brommer. Deze fiets kan zo’n 45 km per uur rijden. Je hebt echter voor deze e-bike wel een helm nodig omdat hij onder de bromfiets-wet valt.

Hoe zoek je een betrouwbaar merk e-bike?

Ben je op zoek naar een elektrische mamafiets en wil je meer informatie kijk dan eens op de site van Amslod. Zij leveren fietsen direct vanuit de fabriek aan hun klanten. Zij hebben zeer concurrerende prijzen omdat er geen fietsenwinkel tussen zit die ook aan de fietsen moet verdienen. Je kan tot 40% goedkoper uit zijn bij de aanschaf van een e-bike bij dit Nederlandse bedrijf.

Lees de Reviews van Amslod Fietsen eens door om een goed beeld te krijgen van deze leuke Nederlandse fabrikant. Zij verkopen kwalitatief zeer goede fietsen. Wil je een keer een proefrit maken op een elektrische fiets dan kan je een afspraak inplannen op de website van Amslod. Er komt dan een medewerker bij jou thuis. Je kan op je gemak de e-bike goed uitproberen en als je vragen hebt kan je die gelijk aan hem of haar stellen. Heb je eenmaal een fiets gekocht bij Amslod dan kan je ervoor kiezen de servicebeurt bij jou voor de deur te laten uitvoeren. Ook als er een reparatie aan je fiets moet worden verricht kan je dit bij jou thuis laten doen. Makkelijk toch?

Heb je behoefte aan nog meer info? Neem dan een kijkje op Trustpilot: Amslod fietsen consumenten review. Het is belangrijk je goed in te lezen als je tot aankoop van een e-bike wil over gaan.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Opleidingen