De iPhone 11 Pro, de nieuwe smartphone voor jou

iPhone 11 Pro,

Is jouw telefoon ook weer zo langzaam aan het worden en heb je eigenlijk behoefte aan wat nieuws en snels? Kijk dan snel bij T-mobile.nl voor hun ruime assortiment aan telefoons van alle merken. Wij zijn bij het bekijken van telefoons vooral onder de indruk geraakt van de nieuwe iPhone 11 Pro. Deze nieuwe iPhone is enorm fijn in gebruik en nu goedkoper dan bijvoorbeeld de nieuwere iPhone modellen. Maar, wat is er nu precies zo fijn aan deze iPhone?

Hoe ziet de telefoon eruit?

Naast de snelheid die natuurlijk fijn is voor iedereen, wilt het oog natuurlijk ook wat. Het ontwerp van deze iPhone zorgt er toch voor dat hij valt onder de Apple telefoons. Dit natuurlijk door de mooie glans wat de iPhone 11 Pro heeft door de aanwezigheid van glas, en natuurlijk het roestvrij staal wat zorgt voor een krachtige en stoere uitstraling. Ook heeft hij als het gaat om kleuren ook meer optie, doordat deze iPhone ook verkrijgbaar is in donkergroen, naast spacegrijs, zilver en goud. Wat ook mooi is aan het ontwerp van deze telefoon is dat het pallet aan camera’s op een andere positie zit. In vorige iPhones zaten de camera’s in een rij, terwijl in dit ontwerp ze verzameld zijn in een vierkant.

Welke foto’s kan ik er mee nemen?

Het is natuurlijk ook fijn om te weten hoe de camera’s van deze iPhone werken. Ook dit toestel kan namelijk foto’s en video’s van topkwaliteit maken. Dit komt doordat de iPhone 11 over 3 camera’s beschikt op de achterkant. Hierdoor wordt diepte erg goed herkent, wat fijn is bij de portretmodus en portretbelichting. Daarnaast heeft de iPhone 11 Pro ook Smart Frame. Dit is een functie die ervoor zorgt dat je jouw foto als het ware kan vergroten om bepaalde aspecten nog steeds in jouw foto te kunnen zien. Ook heeft de telefoon een Ultra Wide lens, wat fijn is als je bijvoorbeeld een mooie panorama-shot wilt schieten. En hiernaast heeft de iPhone 11 Pro ook een telefoto-lens. Dit zorgt ervoor dat je maar liefst 4 keer een optische zoom hebt. Door al deze camera’s zou je nog bijna de selfie camera vergeten, maar Apple heeft hier ook natuurlijk aan gedacht. Je kunt namelijk met deze frontcamera niet alleen mooie foto’s van jezelf maken, maar ook beelden in een grotere hoek creëren, waardoor je jezelf en je vrienden perfect kunt vastleggen. Ook hebben ze een nieuwe functie gecreëerd om mee te experimenteren, namelijk de ‘slowfie’. Hiermee kun je jezelf vastleggen in slow-motion beelden wat voor coole foto’s en video’s kan zorgen. Ook heeft Apple rekening met donkere vlekken gehouden zodat je met de nachtmodus altijd een mooie foto kan maken.

Hoe zit het met de batterij en de opslag?

Naast al deze voordelen heeft de iPhone 11 Pro een sterkere batterij die garant staat om 4 uur langer mee te gaan dan de vorige versies van de iPhones. Ook valt deze iPhone op te laden met de speciale Qi-oplader, waardoor de telefoon al binnen een halfuur is voor de helft is opgeladen. Ook heb je een ruime keuze aan de hoeveelheid opslagcapaciteit van jouw apparaat. Dit kan namelijk de standaard 64GB zijn, maar ook 256GB of 512GB, aan jouw de keuze.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Tips